استفاده از کابینت های مدرن در سال های اخیر رونق زیادی یافته است. این کابینت ها با ظاهر زیبا و مدرنی که به آشپزخانه می دهند، زیبایی آن را دو چندان می کنند. معمولا در بین کابینت های بالایی و پایینی از متریال های مختلفی استفاده می کنند که به آن بین کابینتی می گویند. این دیوارپوش ها می توانند انواع مختلفی داشته باشند که با توجه به سبک کابینت ها و دکوراسیون آشپزخانه انتخاب می شوند. یکی از این پنل ها  انواع شیشه بین کابینتی هستند که ظاهر کاملا متفاوتی با دیگر انواع این دیوارپوش ها دارند. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که این نوع پنل بین کابینتی چه انواعی دارد و چگونه آن را باید نصب کرد؟ با ما یعنی وسام گلس همراه باشید تا به شرح این موضوع به طور کامل بپردازیم.

ویژگی های شیشه بین کابینتی

شیشه های بین کابینتی عمدتا به جای انواع سنگ ها و کاشی ها بین کابینت ها نصب می شوند تا زیبایی آن ها را دوچندان کنند. این شیشه ها ویژگی های مختلفی دارند که در ادامه به شرح آن ها خواهیم پرداخت:

  • مقاومت حرارتی

این شیشه ها با توجه به این که پشت اجاق گاز نصب می شوند، دارای مقاومت حرارتی بالایی هستند. معمولا از شیشه های سکوریت برای دیوارپوش های بین کابینتی استفاده می شود. این نوع شیشه پنج برابر بیشتر از دیگر شیشه ها در برابر حرارت و ضربه مقاوم است. شیشه سکوریت قادر است که تا دمای ۲۲۰ درجه مقاومت خود را حفظ کرده و به هیچ عنوان نمی شکند. در نتیجه، بدون نگرانی می توانید روی اجاق گاز خود به آشپزی مشغول شوید.

  • بهداشتی بودن

شیشه به طور طبیعی در برابر باکتری ها، آب و چربی ها نفوذناپذیر است. بنابراین، یکی از گزینه های بسیار بهداشتی برای دیوارپوش بین کابینتی به حساب می آید. به دلیل داشتن سطح براق و صاف، بدون این که هیچ نوع برآمدگی مانند بین کابینتی های دیگر داشته باشد، تمیز کردن انواع شیشه بین کابینتی بسیار آسان است. هر گونه کثیفی و لکه را می توان به راحتی با یک پارچه نرم یا اسفنج پاک کرد.

  • مقرون به صرفه

در حالی که هزینه نصب شیشه بین کابینتی بیشتر از کاشی و سنگ است، اما به دلیل دوام و کیفیتی که دارد می تواند تا سال ها سالم و بدون آسیب باقی بماند. کاشی ها به طور مداوم باید دوغاب کاری بشوند تا ظاهر خوب خود را حفظ کنند. این کار باعث می شود که هزینه و وقت زیادی صرف نگهداری از آن ها بشود.

  • نصب آسان

نحوه نصب انواع شیشه بین کابینتی بسیار راحت تر از نصب کاشی است. برای نصب کاشی ها شما باید اندازه گیری کنید، آن ها را برش بزنید و سپس با استفاده از چسب و دوغاب به دیوار بچسبانید. این فرایند می تواند بسیار وقت گیر باشد، به همین دلیل اکثر افراد شیشه ها را ترجیح می دهند.

  • زیبایی قابل توجه

رنگ های زیادی برای انواع شیشه بین کابینتی وجود دارد. اگر به نورپردازی علاقه دارید، می توانید منظره زیبایی با استفاده از شیشه بین کابینتی ایجاد کنید. برای این کار کافی است که از یک شیشه بین کابینتی بدون رنگ یا سفید استفاده کنید و هر نورپردازی که مایل باشید بالای شیشه ها نصب کنید.  پیشنهاد می کنیم که نورپردازی را مناسب با رنگ کابینت های خود انتخاب کنید تا بیشترین هماهنگی را داشته باشید. از معایب شیشه بین کابینتی می توان به مشخص بودن لکه ها اشاره کرد.


جهت مشاوره و ثبت سفارش شیشه و سازه های شیشه ای با کارشناسان وسام گلس در تماس باشید.

ارائه پیش فاکتور در کمترین زمان

شیشه بین کابینتی لاکوبل

یکی از پرطرفدارترین شیشه ها برای دیوارپوش های بین کابینتی شیشه لاکوبل است. این شیشه با ویژگی منحصر به فردی که دارد، متفاوت تر از دیگر انواع شیشه بین کابینتی است. در حقیقت این شیشه از نوع سکوریت است که به عنوان نشکن هم شناخته می شود. شیشه لاکوبل با پوششی از رنگ تهیه می شود که روی شیشه در فرایند ساخته شدن پخته می شوند.

این شیشه ها به طور کلی شفاف هستند، اما از یک طرف با رنگ پوشانده شده اند. پالت رنگی آن ها بسیار متنوع است که این امر باعث می شود برای بسیاری از سبک های کابینت مناسب باشند. ظاهر براق شیشه با پوشش مات رنگ یک طرح منحصر به فرد ایجاد می کند که در دیگر انواع شیشه بین کابینتی وجود ندارد.

انواع شیشه بین کابینتی چیست و چه رنگ هایی دارد؟

شیشه بین کابینتی سفید

این نوع شیشه کاملا رنگی است و ظاهر شفاف ندارد. رنگ سفید می تواند مزایای زیادی برای آشپزخانه داشته باشد. یکی از این مزایا روشن کردن و دلباز کردن آشپزخانه است که می تواند آن را از تاریک و دلگیر بودن خارج کند. رنگ سفید ویژگی خوبی برای انعکاس نور دارد که باعث می شود هنگام روشن بودن چراغ ها، آشپزخانه نور بیشتری داشته باشد.

شیشه بین کابینتی

رنگ سفید قابلیت خوبی برای هماهنگی با اکثر رنگ ها و سبک های کابینت دارد و از آن جایی که اکثر افراد ترجیح می دهند رنگ غالب کابینت های خود را سفید انتخاب کنند، این رنگ بسیار مناسب خواهد بود.

شیشه بین کابینتی مشکی

اگر به ایجاد تضاد در دکوراسیون و رنگ ها علاقه دارید، پیشنهاد می شود که از شیشه بین کابینتی مشکی استفاده کنید. این نوع شیشه  می تواند با کابینت های رنگ روشن تضاد زیبایی ایجاد کند. نورپردازی طلایی  و سفید روی رنگ مشکی بسیار زیبا خواهد بود و تنوع خاصی را ایجاد می کند.

این رنگ بیشتر در آشپزخانه های بزرگ اجرا می شود، چرا که اگر آن را در آشپزخانه های کوچک به کار ببرید، باعث دلگیر شدن و کوچکتر نشان دادن آن خواهد شد. شیشه بین کابینتی مشکی می تواند ظاهر مدرنی به کابینت های شما بدهد.

شیشه بین کابینتی طرح دار

یکی دیگر از انواع شیشه بین کابینتی شیشه های طرح دار هستند که می توانند ظاهر جدیدی به کابینت های شما بدهند. اگر کابینت های شما ساده هستند، انتخاب یک شیشه ساده می تواند خسته کننده باشد. در نتیجه، می توانید با انتخاب این گونه شیشه ها تنوع بیشتری به دکوراسیون آشپزخانه خود بدهید و آن را از حالت ساده خارج کنید.

شیشه بین کابینتی

این شیشه ها از رنگ های متنوعی تشکیل شده اند که فضای آشپزخانه را به طور کلی تغییر می دهند و آن را بانشاط می کنند. طرح های متنوعی برای این گونه شیشه ها وجود دارد که با توجه به سلیقه و رنگ کابینت های خود می توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید. این شیشه ها بیشتر به عنوان یک پوستر شناخته می شوند که می توانند طرحی از طبیعت یا یک طرح گرافیکی باشند. اگر به اشکال و طرح های فانتزی علاقه دارید، پیشنهاد می شود که این شیشه بین کابینتی را خریداری کنید.

شیشه بین کابینتی طلایی

رنگ طلایی همیشه به عنوان یک رنگ سلطنتی و رویال شناخته می شود. این نوع رنگ در کابینت ها بیشتر برای سبک ممبران به کار می روند. این نوع شیشه ها می توانند ساده و طرح دار باشند. یک نورپردازی سفید یا طلایی روی آن ها جلوه بسیار زیبایی دارد. از مزایای شیشه بین کابینتی طلایی می توان به پوشش بالای آن اشاره کرد که لک ها به راحتی روی آن قابل دیدن نیستند و می توانید هر زمان که مایل بودید آن را تمیز کنید.

اگر کابینت های خود را به سبک ممبران انتخاب می کنید، بهتر است که دیوارپوش بین کابینتی خود را به رنگ طلایی انتخاب کنید، زیرا بیشتر طرح ها و دسته های کابینت ممبران نیز به رنگ طلایی انتخاب می شوند.

شیشه بین کابینتی طوسی

رنگ طوسی و خاکستری در طراحی های جدید و مدرن کاملا جای خود را پیدا کرده است و به عنوان یکی از پرطرفدارترین انواع شیشه بین کابینتی شناخته می شود. اگر به طرح های مدرن و خنثی علاقه دارید، پیشنهاد می شود که این رنگ را برای دیوارپوش بین کابینتی انتخاب کنید.

شیشه بین کابینتی

رنگ طوسی یا فیلی می توانند ظاهر خنثی به آشپزخانه بدهند که با کابینت های سفید بسیار شیک خواهند شد.

شیشه بین کابینتی طرح سنگ

اگر به طرح های ساده انواع شیشه بین کابینتی علاقه ای ندارید، پیشنهاد می شود که از شیشه طرح سنگ استفاده کنید. این نوع شیشه ها بسیار خاص هستند و می توانند جلوه تازه ای به کابینت های شما بدهند. بهتر است که برای شیشه های طرح سنگ کابینت های خود را ساده در نظر بگیرید تا ظاهر شلوغی در دکوراسیون آشپزخانه شما ایجاد نشود.

کاربردهای شیشه رنگی بین کابینتی

این شیشه ها می توانند بین اکثر کابینت ها به کار بروند. هماهنگی آن ها با همه سبک های کابینت باعث شده است که کاربرد گسترده ای در صنعت کابینت سازی داشته باشند. بنابراین، اگر قصد دارید که دکوراسیون آشپزخانه را تغییر دهید، حتما استفاده از انواع شیشه بین کابینتی را در نظر بگیرید.

شیشه بین کابینتی

طریقه نصب شیشه بین کابینتی

برای نصب شیشه بین کابینتی باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. قبل از نصب زیر آن را تمیز کنید.
  2. آن را با احتیاط باز کنید و به سمت پایین بگیرید.
  3. اگر شیشه دارای چسب است می توانید به راحتی آن را در جای خود قرار دهید، در غیر این صورت باید از چسب مخصوص استفاده کنید. این چسب را باید به طول کامل پشت شیشه ها قرار دهید.
  4. پس از این که شیشه را قرار دادید، با کل آن باید یک فشار وارد کنید و به خوبی آن را در جای خود محکم کنید.

اگر قصد خرید انواع شیشه بین کابینتی را دارید، می توانید از فروشگاه ما یعنی وسام گلس اقدام به ثبت سفارش کنید و از قیمت شیشه بین کابینتی اطلاع پیدا کنید.

منابع:

https://www.lifestylekitchens.net.au/products-services/glass-splashbacks/#:~:text=There%20are%20two%20main%20types,on%20the%20low%2Diron%20glass

https://www.oreillyglass.ie/b/glass-splashbacks-all-your-questions-answered

دیگر محصولات

گارانتی کیفیت نصب

 ما به شما تضمین می‌دهیم که شیشه‌های نصبی توسط تیم ما با کیفیت بسیار بالا و با رعایت استانداردهای صنعتی نصب می‌شوند.

تیم نصب حرفه ای

ارائه خدمات نصب و تعویض شیشه با کیفیت و ایمنی بالا،  ایمنی بالا در نصب شیشه 

تحویل سریع

تضمین ما به شما این است که تیم ما با تمام توان در کمترین زمان پروژه را به سرعت و با کیفیت به پایان برساند.

برآورد هزینه پروژه های شما در کمترین زمان ممکن