آرزوی هر صاحب خانه ای این است که یک آشپزخانه با امکانات و طراحی درجه یک داشته باشد. زمانی که می خواهید به خرید ملزومات مورد نیاز آشپزخانه تان بپردازید، مواردی که برای شما در اولویت قرار دارد معمولا خرید کاشی، سینک، اجاق گاز و مانند این ها است. احتمالا چیزی که کمتر به آن توجه می کنید، بین کابینتی آشپزخانه است. انواع مختلفی از بین کابینتی وجود دارد؛ اما در این مقاله قصد داریم مدل شیشه ای را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید تا به بررسی  قیمت شیشه بین کابینتی و انواع آن بپردازیم.

تنوع بین کابینتی ها در  بازار فقط به دلیل ظاهر آن ها نیست. دلایل مهم تری به جز زیبایی، برای خرید بین کابینتی وجود دارد. قبل از هر چیز باید بدانیم که بین کابینتی دقیقا چه چیزی است و چه کاربردی دارد.

بین کابینتی نوعی دیوار پوش است که بین کابینت و کانتر آشپزخانه قرار می گیرد. از آنجایی که دیوار بین کابینت و کانتر به دلیل شستشو در سینک و آشپزی روی اجاق گاز در معرض آسیب است، استفاده از بین کابینتی کاملا ضرروی به نظر می رسد. بین کابینتی ها به دلیل پوششی که دارند مقاوم در برابر آب، چربی و آتش هستند و از آسیب و کثیفی دیوار جلوگیری می کنند. انواع مختلف آن ها شامل کاشی، چوب، لمینیت، سنگ کوآرتز، فولاد ضد زنگ و شیشه می شود. در اینجا با نوع شیشه ای بین کابینتی آشنا می شویم.


جهت مشاوره و ثبت سفارش شیشه و سازه های شیشه ای با کارشناسان وسام گلس در تماس باشید.

ارائه پیش فاکتور در کمترین زمان

معرفی و بررسی قیمت شیشه بین کابینتی

در گذشته استفاده از چوب و کاشی برای بین کابینتی متدوال تر بود؛ اما امروزه بین کابینتی شیشه ای به دلیل کیفیتی که دارد توجه طراحان و صاحبان خانه را بیشتر جلب کرده است. این مدل معمولا از شیشه سکوریت ساخته می شود. این شیشه ها به عنوان یک محافظ در برابر حرارت، رطوبت، ضربه و لکه های غذا عمل می کنند. علاوه بر کیفیت این نوع شیشه ها، قیمت شیشه بین کابینتی نیز نسبت به مزایای آن بسیار به صرفه است.

قیمت شیشه بین کابینتی

انواع شیشه بین کابینتی

انواع شیشه بین کابینتی شامل:

  • شیشه شفاف: به دلیل شفاف بودن اجازه می دهند طرح دیوار یا کاغذ دیواری مشخص باشد و به همین دلیل بسیار پرطرفدار هستند.
  • شیشه مات: این شیشه ها به دلیل مات بودن، پشت شیشه و در واقع دیوار بین کابینت و کانتر را نشان نمی دهند.
  • شیشه لاکوبل: این نوع در رنگ های متفاوت تولید شده اند، به همین دلیل می توانید رنگ این بین کابینتی را با رنگ وسایل موجود در آشپزخانه هماهنگ کنید. علاوه بر این، این شیشه ها به دلیل براق و مقاوم بودن طرفداران زیادی دارند. همچنین قیمت شیشه لاکوبل هم کاملا مناسب است.
  • شیشه چاپی: در این مدل شما می توانید طرح مورد نظرتان را روی شیشه چاپ کنید و یک طراحی منحصر به فرد داشته باشید.

عوامل موثر بر قیمت شیشه بین کابینتی

عوامل زیادی در قیمت هر متر مربع شیشه بین کابینتی تاثیر گذار هستند. یکی از عوامل مهم، کیفیت شیشه بین کابینتی است. شیشه های با کیفیت قیمت بیشتری دارند. شیشه بین کابینتی رنگ و طرح های متفاوتی دارد و هر رنگ و طرحی که برای شیشه انتخاب می کنید، می تواند در قیمت اثر بگذارد. مواردی همچون ضخامت و جنس شیشه نیز روی قیمت تاثیر می گذارند.

قیمت شیشه بین کابینتی بر اساس متر مربع محاسبه می شود و به جز موارد فوق، موارد دیگری نیز در قیمت شیشه بین کابینتی موثر هستند:

  • بریدگی هایی که برای پریز برق نیاز است می تواند باعث افزایش قیمت شود.
  • هزینه حمل و نقل شیشه نیز یکی از موارد است.
  • باید هزینه ای را برای نصب و اجرای شیشه بین کابینتی در نظر بگیرید.

قیمت شیشه بین کابینتی

قیمت شیشه لاکوبل

فاکتورهای زیادی در قیمت شیشه لاکوبل دخیل هستند و هر فاکتور می تواند در افزایش یا کاهش قیمت آن تاثیر بگذارد. اولین فاکتور، مساحت و ابعادی است که سفارش می دهید. شیشه لاکوبل را می توانید به صورت دو جداره یا تک جداره تهیه کنید. هزینه خرید شیشه های دو جداره بیشتر از تک جداره است.

جنس شیشه لاکوبل انواع مختلفی دارد و بسته به جنس قیمت نیز متفاوت است. انواع مختلف این شیشه ها شامل موارد زیر هستند:

  • شیشه لاکوبل کریستال: این مدل به علت اینکه شفاف است قیمت بالاتری نسبت به سایر مدل ها دارد.
  • شیشه لاکوبل سوپر کلیر: این مدل نیز شفاف است؛ اما شفافیت آن نسبت به کریستال کمتر است. این مدل در ایران تولید می شود و به همین دلیل از کریستال ارزان تر است.
  • شیشه فلوت: این شیشه در برابر ضربه مقاومت کمتری دارد و امکان شکستگی آن زیاد است، به همین خاطر قیمت آن کم است.
  • شیشه سکوریت: این شیشه از مقاومت و کیفیت بالایی برخوردار است، به همین دلیل قیمت بالاتری دارد.

قیمت شیشه بین کابینتی لاکوبل

در اینجا مواردی که قیمت شیشه بین کابینتی مدل لاکوبل را مشخص می کند بررسی می کنیم.

  • ابعاد و اندازه بین کابینت در قیمت موثر است. هر چقدر فضای شما بزرگ تر باشد قیمت به همین میزان افزایش پیدا می کند.
  • ضخامت شیشه بین کابینتی لاکوبل از ۲ میل تا ۲۰ میل در بازار موجود است. هر چقدر ضخامت شیشه بیشتر باشد قیمت نیز بیشتر می شود.
  • جنس شیشه بین کابینتی می تواند کریستال، سوپر کلیر و فلوت باشد. در میان این سه مدل، کریستال گران ترین شیشه است.
  • سکوریت کردن نیز باعث افزایش قیمت شیشه بین کابینتی می شود.

نتیجه گیری

در بین انواع مدل بین کابینتی ها، مدل شیشه ای به دلیل جذابیت ظاهری و کیفیت بالا گزینه مناسبی برای خرید است. با نصب بین کابینتی شیشه ای یک سرمایه گذاری عالی انجام می دهید و تا سال ها نیازی به تعویض آن نخواهید داشت. کارشناسان ما در وسام گلس آماده هستند تا قیمت شیشه بین کابینتی لاکوبل و دیگر مدل ها را همراه با مشاوره به شما بگویند. ما منصفانه ترین قیمت شیشه بین کابینتی را در نظر گرفته ایم و راهنمای شما هستیم تا خریدی آگاهانه داشته باشید.

دیگر محصولات

گارانتی کیفیت نصب

 ما به شما تضمین می‌دهیم که شیشه‌های نصبی توسط تیم ما با کیفیت بسیار بالا و با رعایت استانداردهای صنعتی نصب می‌شوند.

تیم نصب حرفه ای

ارائه خدمات نصب و تعویض شیشه با کیفیت و ایمنی بالا،  ایمنی بالا در نصب شیشه 

تحویل سریع

تضمین ما به شما این است که تیم ما با تمام توان در کمترین زمان پروژه را به سرعت و با کیفیت به پایان برساند.

برآورد هزینه پروژه های شما در کمترین زمان ممکن