شیشه های صنعتی

آشنایی با نحوه تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره نوآوری پیشگامانه در حوزه‌ی ساخت و ساز

نحوه تزریق گاز آرگون

آشنایی با نحوه تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره نوآوری پیشگامانه در حوزه‌ی ساخت و ساز

شیشه های دو جداره‌ی پر شده با گاز آرگون به عنوان نقطه اوج فناوری جهت بهبود بهره وری انرژی و ساختمان سازی پایدار ارائه شده اند. این محصولات به طور موثر از اتلاف گرما جلوگیری می کنند و سبب افزایش خواص عایق صوتی نیز می شوند. بنابراین، با خرید این شیشه از وسام گلس و استفاده از آن در پروژه های ساختمانی خود می توانید کارایی و عملکرد طولانی مدت سازه را تضمین کنید. اکنون بیایید نحوه تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره و ویژگی های آن را بهتر بررسی کنیم.

تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره چگونه انجام می شود؟

فضای میان دو شیشه‌ی این پنجره ها را می توان به راحتی با اکسیژن یا گاز پر کرد. اگرچه استفاده از هوا گزینه ای ارزانتر است ولی از خواص و کارایی انرژی گاز آرگون نمی توانیم چشم پوشی کنیم. آرگون از جمله گازهای نجیب است که خواصی مشابه با اکسیژن دارد، با این تفاوت که ویسکوزیته‌ی آرگون بسیار بالاتر می باشد.

به علاوه، اکسیژن به مرور زمان ممکن است سبب زنگ زدگی و خوردگی قطعات فلزی پنجره شود. در نتیجه، آرگون گزینه ای عالی و باکیفیت برای پنجره های دو جداره می باشد که به کاهش اتلاف انرژی و هزینه های مربوطه کمک می کند.

فرآیند تولید و نحوه تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره چندان پیچیده نیست. ابتدا دو جداره‌ی شیشه توسط اسپیسر از هم جدا می شوند و به دنبال آن یک شکاف آب بندی شده و عاری از هوا به وجود می آید. سپس، به واسطه سوپاپ های موجود در اسپیسر، این فاصله (در شرایط خلاء) با گاز آرگون پر می شود. این فرآیند از تشکیل تراکم و نفوذ رطوبت بین شیشه ها جلوگیری می کند. عرض حفره به نوع پنجره و گاز بستگی دارد ولی به طور معمول، بین ۱۰-۲۰ میلی متر می باشد.

این شیشه ها، راهی فوق العاده برای عایق بندی ساختمان ها هستند که سبب صرفه جویی در هزینه ها می گردند. آرگون نه تنها از انتقال و هدررفت گرما جلوگیری می کند بلکه مانع از یخ زدگی پایین پنجره نیز می شود. این گاز غیر سمی است و حتی اگر از درزها به بیرون نشت کند، هیچ آسیبی به محیط و افراد نمی رساند و در یک محیط دارای تهویه به سرعت پخش می شود.

 نحوه تزریق گاز آرگون  تست تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره چیست؟

متخصصان امر با استفاده از کنتور مخصوص می توانند وجود گاز در پنجره ها را تشخیص دهند و میزان آن را اندازه گیری کنند. پس توصیه می کنیم که همواره با یک کارشناس حرفه ای مشورت نمایید و به برچسب های سازنده و اطلاعات مندرج بر روی آن دقت کنید. با این حال، شاید بپرسید چگونه به تنهایی تشخیص دهیم که شیشه‌ی دو جداره با گاز آرگون پر شده است؟ شما با بررسی موارد زیر می توانید احتمال وجود آرگون در شیشه را بررسی کنید و تا حدی از آن اطمینان یابید:

  • یکی از بهترین نشانه های وجود این گاز، استفاده از اسپیسرهای یکپارچه است. چنانچه سوراخ یا دریچه ای بر روی اسپیسرها وجود دارد، احتمال اینکه پنجره‌ی شما با گاز آرگون پر شده باشد، بسیار کم است.
  • علاوه بر این، با بررسی دمای شیشه هم می توانید وجود آرگون را تست کنید. در پنجره هایی که گاز آرگون در آنها تزریق شده، دمای بخش بیرونی شیشه بسیار پایین تر از جداره‌ی داخلی می باشد. بنابراین، تنها با لمس کردن هر دو سمت شیشه و مقایسه‌ی حسی دمای آنها می توانید این مسئله را چک کنید.
  • همانطور که در نحوه تزریق گاز آرگون شیشه دو جداره توضیح دادیم، گاز آرگون به واسطه‌ی سوپاپ های موجود بر روی اسپیسرها اعمال می گردد. بنابراین، اگر این سوپاپ ها را مشاهده کردید می توانید تا حدودی مطمئن باشید که پنجره با گاز آرگون پر شده است.

خوشبختانه، گاز آرگون را می توان با ایجاد سوراخ در اسپیسر، جایگزین گاز موجود در پنجره کرد. گاز آرگون از طریق این منفذ کوچک در امتداد اسپیسر به فضای میان دو شیشه پمپ می شود. در همین حین، هوا از سوراخ کوچک دیگری در اسپیسر خارج می گردد.

 نحوه تزریق گاز آرگون

جمع بندی

همانطور که چشم انداز ساخت و ساز در حال حرکت به سمت پایداری بیشتر می باشد، فناوری های پیشرفته و کارآمدتری ظاهر می شوند. یکی از این امکانات نوین، شیشه های دو جداره پر شده با آرگون هستند که مزیت هایی نظیر بازده انرژی، کاهش سر و صدا و هزینه ها را به دنبال دارند. ما در وسام گلس به شما کمک می کنیم این مزایا را به پروژه های خود اضافه کنید و سازه هایی راحت، کارآمد و پایدار را طراحی نمایید. پس دیگر درنگ نکنید و همین حالا برای مشاوره در خصوص محصولات مورد نیازتان،  قیمت شیشه دو جداره و برآورد هزینه های پروژه با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *