نمای شیشه ای

تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس

تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس

کرتین وال، از جمله پوشش های غیر ساختاری برای دیوارهای خارجی سازه های بزرگ و چند طبقه می باشد. این سازه، در واقع دیواری است که فضای داخلی را از بیرون جدا کرده و فقط وزن خود و بارهای وارد شده را تحمل می کند. این سبک نما شامل دو سیستم مجزا به نام های فریم لس و فیس کپ می باشد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. ما در وسام گلس می توانیم انواع نمای کرتین وال را اجرا کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس همراه ما باشید.

کرتین وال فیس کپ

کاربرد اساسی این سیستم ها در ساختمان های مرتفع مدرن می باشد و از ساختمان در مقابل عوامل محیطی نظیر باد، باران و … محافظت می نمایند. کرتین وال علاوه بر اینکه نمای بیرونی جذابی ارائه می دهد، یک مانع مقاوم در برابر آب نیز می باشد، زیرا از اجزاء مختلفی نظیر شیشه، قاب فلزی و واشر تشکیل شده است. فیس کپ به عنوان یکی از عناصر حیاتی این سیستم، در واقع یک پروفیل آلومینیومی اکسترود شده می باشد و سطح خارجی دیوار را می پوشاند.

عملکرد اصلی کرتین وال فیس کپ جلوگیری از ورود آب به سیستم می باشد. نفوذ آب از نگرانی های اصلی در طراحی ساختمان است که موجب رشد کپک، خراب شدن مصالح و سایر مشکلات می شود. فیس کپ با مخفی کردن اسکلت فلزی و سایر اجزای دیوار، به جذابیت ظاهری ساختمان هم کمک می کند. البته، قیمت نمای کرتین با توجه به نوع سیستم متفاوت خواهد بود. کرتین وال فیس کپ دارای انواع مختلفی است، از جمله:

  • فیس کپ pressure-equalized: فشار هوا را در دو طرف سیستم کرتین وال یکسان می کند.
  • فیس کپ اریب: در سیستم شیشه ای شیب دار استفاده می شوند.
  • فیس کپ Bullnose: اینها دارای لبه های گردی هستند که در ساختمان های با نمای منحنی به کار می روند.
  • فیس کپ تخت: این مدل رایج، سطح تختی دارد و برای اکثر طراحی های ساختمان مناسب می باشد.

کرتین وال فریم لس

در این مدل، پانل های شیشه ای بدون استفاده از قاب به سازه‌ی اصلی متصل می شوند. کاهش مصرف انرژی و هزینه های نگهداری، سبکی سازه، اجرا و نصب سریع و به حداکثر رساندن نور روز از جمله مزایای اساسی کرتین وال فریم لس هستند. این سازه به دو شیوه‌ی زیر نصب می شود:

۱.     اتصال ثابت از پایین

در حالت اول، شیشه‌ی سطحی در شکاف تعبیه شده در بالا و پایین سازه ثابت می شود، در حالیکه شکاف پایینی، بار مرده‎ی شیشه را تحمل می کند. حمایت از شیشه می تواند از چهار طرف یا دو سوی مخالف صورت گیرد. اگر شیشه تنها از قسمت های بالا و پایین اتصال داشته باشد، استحکام خیلی خوبی نخواهد داشت، در نتیجه باید سیستم فین گلس اجرا شود. این تکنیک بسیار ساده است و جلوه‌ی دکوراسیون عالی ارائه می دهد، زیرا هیچ قطعه فلزی در معرض دید نخواهد بود.

۲.     اتصال معلق از بالا

در این مدل، شیشه‌ی سطحی به واسطه‌ی اتصالاتی خاص از پایین تیر سازه‌ی اصلی آویزان می شود و بار شیشه از طریق این اتصالات به سازه‌ی اصلی منتقل می گردد. بار افقی ناشی از وزش باد و سایر بارهای وارده بر شیشه، توسط فین گلس تحمل می شوند. ویژگی های اساسی این سیستم به شرح زیر هستند:

  • کرتین وال از یک قطعه شیشه‌ی یکپارچه تشکیل شده و شفافیت فوق العاده ای ایجاد می کند.
  • این سیستم برای سالن ها و فضاهای بزرگ بسیار مناسب است و جذابیت بالایی دارد.
  • تکنیک طراحی کامل و پیشرفته در کنار شبیه سازی کامپیوتری، ایمنی و قابلیت اطمینان سازه را تضمین می کند.
  • قیمت سازه‌ی کرتین وال در این سیستم در مقایسه با مدل قبلی بیشتر است.

تفاوت‌ها و شباهت‌های کرتین وال فریم لس و فیس کپ

پیشتر در مورد مزایا و ویژگی های این دو نما اندکی صحبت کردیم. همانطور که اشاره شد اساسی ترین تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس تکنیک نصب آنها می باشد. با این حال، این دو سازه از شباهت هایی نیز برخوردارند. سیستم های فیس کپ و فریم لس هر دو وزن بسیار کمی دارند. شما می توانید با محاسبه فشار باد در مناطق بادخیز به راحتی نوع سیستم مورد نیاز را مشخص کنید. همچنین امکان کاهش آلودگی صوتی در مناطق شلوغ نیز به کمک این نماها وجود دارد.

اکنون بیایید معایب این دو مدل کرتین وال و شباهت هایی که در این زمینه دارند را نیز بررسی کنیم. یکی از معایب اساسی انواع سیستم های کرتین وال، نیاز به تعمیر و نگهداری منظم می باشد. برای اینکه سیستم بتواند عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی خوبی ارائه دهد باید سازه را در صورت نیاز بررسی و تعمیر کنید. اگرچه هزینه‌ی نگهداری این سیستم ها مقرون به صرفه است، با این حال، می بایست این مورد را در نظر داشته باشید.

تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس

تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس چیست

تفاوت اصلی این دو سازه، در تکنیک های نصب می باشد. کرتین وال ها متشکل از موادی مانند آلومینیوم و شیشه هستند که به طور معمول به شیوه‌ی stick-framed نصب می گردند. یعنی شیشه در داخل یک قاب آلومینیومی قرار می گیرد.

ابتدا خطوط کنترل و سپس براکت های نگهدارنده را بر روی سازه‌ی اصلی ایجاد می کنند. پیش از قرار دادن پانل های شیشه ای در این شکاف ها، باید میله های فلزی بر روی ساختار نصب شوند. سپس می توانیم مولیون ها، ترنزوم ها و واشرهای آب بندی را اضافه کنیم. در آخرین مرحله با قرار دادن لعاب و درپوش های خارجی، عملیات نصب تکمیل می شود. همانطور که اشاره شد، سیستم های فریم لس را به دو صورت نصب می کنند که شامل اتصال عمودی و معلق می باشد و دور تا دور شیشه درون قاب قرار نمی گیرد.

ما در وسام گلس خدمات نصب، اجرا و تعویض انواع متریال شیشه و نماهای شیشه ای را با رعایت استانداردهای روز و تضمین کیفیت بالا ارائه می دهیم. جهت استعلام قیمت نمای فریم لس و کرتین وال برای پروژه های ساختمانی خود و دریافت مشاوره‌ی تخصصی و رایگان با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *