شیشه های کاربردی

انواع نرده شیشه ای

انواع نرده شیشه ای

آیا در ذهن شما هم خانه هایی که در آن از پله استفاده شده باشد، زیبا و لوکس به نظر می رسد؟

طراحی و ساخت پله در نقشه و معماری خانه ها، محدود به ۱۰ سال یا ۲۰ سال اخیر نیست؛ اگر به تصاویر کاخ ها و خانه های درباری شاه ها و پادشاهان نگاهی بیندازیم می بینیم که از گذشته های دور در میانه ی خانه ها راه پله هایی قرار می گرفت و بخشی از اتاق ها در بخش بالای خانه قرار داشتند.
این روز ها این خانه ها، به خانه های دوبلکس معروف هستند و همچنان طرفداران خاص خود را دارند.
اما روی صحبت ما معماری خانه ها نیست. آن چه که در ساخت پله ها اهمیت دارد، امنیت آن است. از این جهت که ممکن است نرده هایی که در بخش میانی خانه ها قرار می گیرند، از دو طرف باز باشند، اهمیت تعبیه نرده خود را نشان می دهد.

نرده ها تنها کاربرد قرار گرفتن در کنار پله ها را ندارند. در واقع وظیفه نرده ها تامین امنیت و محافظت کردن است؛ چه در حاشیه پله ها، چه در تراس ها، چه حاشیه استخر ها و …

نسل جدید نرده ها که از جنس شیشه ساخته می شوند جلوه ی باور نکردنی به فضا می دهند. از این رو، تیم وسام گلس تصمیم گرفته است تا در این مقاله به معرفی نرده شیشه ای بپردازد. توصیه می کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

نرده شیشه ای چیست؟

نرده شیشه ای محافظی از جنس شیشه است که دور تا دور پرتگاه ها مثل تراس و پله ها را می پوشاند. در بسیاری از ویلا ها و خانه های نوساز، طراحی نرده شیشه ای را دیده اید که منجر به لوکس تر دیده شدن فضای خانه شده است.
نرده هایی که در قدیم در خانه ها استفاده می شدند از جنس چوب یا استیل بودند که آن چنان زیبا نبودند. اما نرده های شیشه ای امروزه دید وسیع و گسترده به محیط شما می دهند و باعث بزرگ تر دیده شدن فضای مدنظر شما نیز می شوند.

برای مثال استفاده از نرده یا هندریل شیشه ای در قسمت جلوی بالکن خانه ای که چشم انداز زیبایی دارد، باعث می شود که به دلیل شیشه ای بودن محافظ، تمام چشم انداز زیر نظر شما باشد.

انواع نرده شیشه ای بر اساس روش نصب

نرده ها بر اساس روش نصب آن ها توسط پایه های نگهدارنده، به ۴ دسته رایج زیر تقسیم می شوند:

  • نرده شیشه ای روکار یا اکسپوز: این نوع نرده بسیار رایج بوده و همانطور که از نام آن پیداست، در مرحله پایانی و پس از اتمام سرامیک کاری و … نصب می شوند. در این مدل، پروفیلی بر روی سطح زمین قرار گرفته و شیشه ها در آن جایگذاری می شوند.

انواع نرده شیشه ای 2

  • نرده شیشه ای توکار یا دفنی: این مدل تفاوت آن چنانی با مدل اکسپوز نداشته و تنها تفاوت آن در این ایت که پروفیلی که شیشه ها در آن قرار می گیرند، بر روی سطح زمین نصب نمی شوند و باستی پیش از اتمام عملیات کف و سرامیک، پروفیل ها در داخل زمین جایگذاری شوند. در این مدل، بخشی از شیشه در زمین مخفی می شود.

نرده شیشه ای توکار یا دفنی

  • نرده شیشه ای فیکس پوینت: نام دیگر این روش، سیستم اتصال نقطه ای می باشد. در این روش، شیشه و بدنه کار سوراخکاری شده و شیشه ها توسط قطعات نگهدارنده به بدنه کار فیکس و محکم می شوند.

نرده شیشه ای

  • نرده شیشه ای اسپیگات: متریال اصلی این روش، پایه های نگهدارنده ای هستند که در مدل های مختلف به فروش می رسند. در این مدل، این پایه ها بر روی سطح زمین نصب می شوند و شیشه ها کمی بالاتر از سطح زمین (در حد چند سانتی متر) بر روی این پایه ها قرار می گیرند. این روش برای مکان هایی که نیاز به شستشو دارد بسیار مناسب است؛ چرا که آب مسیر خود را از زیر شیشه ها طی می کند.

نرده شیشه ای

آیا استفاده از نرده شیشه ای توصیه می شود؟

علاوه بر زیبایی که موضوع قابل توجهی است، امنیت جان پناه های شیشه ای نیز گفتنی است. به علاوه، نرده های شیشه ای به طراحی تمیز می شوند و آن چنان زحمتی برای نظافت به روی دوش شما نمی گذارد. نصب آن ها بسیار سریع و آسان بوده و در نهایت هزینه چشم گیری روی دستان شما نخواهد گذاشت. مواردی که گفته شد تنها بخشی از مزایای هندیل های شیشه ای هستند.

هزینه ساخت و نصب نرده شیشه ای چقدر است؟

در ابتدای کار حتما به این موضوع توجه کنید که قیمت نرده شیشه ای صد در صد به آن متریالی که شما انتخاب می کنید وابسته است. اما موضوع مهمی که در مورد هندیل های شیشه ای قابل توجه است این است که شما دیگر نیاز به صرف هزینه ای برای نگهداری آن نخواهید بود. به راحتی تمیز شده و هزینه نگهداری خاصی نداشته و به میزان زیادی اقتصادی عمل می کند.

از سوی دیگر شما می توانید با مشاوره های تخصصی تیم وسام گلس به راحتی طرح مدنظر خود را سفارشی سازی کنید و نرده شیشه ای ارزان تهیه کنید.

جهت مشاوره و ثبت سفارش شیشه و سازه های شیشه ای با کارشناسان وسام گلس در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *